Csatlakozz a több mint 20.000 felhasználóhoz, akik már bizalmat szavaztak a JógaKlikknek!

Anyukaként is lehetsz kirobbanóan energikus és rugalmas

Csatlakozz a JÓGAKLIKK előfizetők táborához, és a kezedbe adjuk a teljes online jóga videótárunkat, ami a folyamatos feltöltődésed és a belső harmóniád alapja lesz!

Hatalmas fejlődést fogsz elérni az időd leghatékonyabb kihasználásával

Megmutatjuk, hogyan maradj
mindig kiegyensúlyozott

Segítünk, hogy a gyakorlás könnyedén
fenntartható legyen számodra

a csomag csak április 23. éjfélig érhető el

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ezért van szükséged a JógaKlikkre

 

#1

Nem akarsz folyamatosan fáradt lenni, és napi szinten csak tűzoltást végezni

#3

Nem szeretnél túl sokat költeni a mozgásra, mert inkább a gyerekekre és a családra fordítanád a pénzed

#2

Alig van időd magadra a család és a munka mellett, a jógastúdióba járás pedig még több időt venne el

#4

Bizonytalan vagy, hogy hogyan is kéne elkezdened törődni az egészségeddel

Amiért elégedettebb leszel a mindennapjaiddal,
ha előfizetsz a JógaKlikkre

 

Alapvetően jobban fogod magad érezni a bőrödben, mert harmóniába kerülsz a fizikailag és mentálisan is.

Fókuszáltabb leszel, ezért jobban tudod megszervezni a saját és a családod életét is.

Rugalmasabb leszel testileg is és lelkileg is, ezért nyugodtabban telnek majd a családod napjai.

Energikusabb leszel, ezért több minőségi időt tudsz majd tölteni a családoddal.

Sokkal, de sokkal kipihentebb leszel, mert jobban tudsz majd aludni.

Ezért fogod imádni a JógaKlikket

— avagy ezt kapod előfizetőként

Online jóga órák

Több mint 300 online jógaóra vár Rád, és ez minden hónapban bővül. Soha nem volt még ilyen egyszerű, időtakarékos módja a jógázásnak –  bármikor csatlakozhatsz otthonról az órákhoz, mert nincsenek időponthoz kötve.

Jógastílusok tárháza

16 féle jógastílus szerint gyakorolhatsz. Legyen szó Astanga, Hatha, Vinyasa Flow, Iyengar vagy Kundalini jógáról, mindent megtalálsz nálunk – hogy csak néhányat kiemeljünk az irányzatok közül.

Magas szinten képzett oktatók

27 oktatónk  szakértelme és tapasztalata segítenek abban, hogy elmélyítsd a jóga gyakorlását. Nálunk minden oktató nemzet- közileg elismert több száz órás képzést végzett és oklevéllel rendelkezik.

*

Különböző szintű jógaórák

A kezdőtől a haladó szintű jógaórák lehetőséget adnak arra, hogy a saját szintednek megfelelően válassz az órák közül. Minden óránál jelezzük, hogy milyen szintű.

Tanfolyamok

Az előfizetés részét képezik a tanfolyamok, amelyekkel lépésről lépésre haladhatsz, egymásra épülően vezet-nek el a jógagyakorlás mélyebb megértéséhez. 

Probléma- specifikus órák

Különböző élethelyzetekre, valamint különféle fizikai és lelki eredetű problémára is találsz megfelelő jóga-technikákat.

Többen is gyakorolhattok

Egy előfizetéssel egy háztartásban többen is jógázhattok, akár együtt, akár külön-külön – jól hangzik? Így még jobb deal!

Kérdezési lehetőség a tanároktól

Bármilyen kérdésed merül fel, fel tudod tenni nekünk. Kérdezhetsz közvetlenül az oktatóktól is, vagy a facebook csoportban is felteheted a kérdésed, választ fogsz kapni.

Eredményeink számokban

oktatóvideó

jógaoktató

órányi videó

jógastílus

éve stabilan

több mint

eddigi felhasználó

Neked találtuk ki a JógaKlikket

Igen, neked, mert Te is…

Anyuka vagy

Az egész napod be van táblázva, időd nagy részét a gyerekekkel, a háztartással és a munkáddal töltöd, ezért talán néha még szégyelled is magad, ha szeretnél egy kis időt magadra fordítani. Pedig amikor magaddal törődsz, az sosem öncélú, ez az egész család jólétének alapja.  A JógaKlikk kijelöli neked a legrövidebb utat ahhoz, hogy elég energiád legyen a családod könnyed irányításához.

Feleség vagy

Nehezen találsz időt a kapcsolatotokra a gyerekek, a munka és a háztartási teendők mellett. Néha hiányzik az izgalom, és a szenvedély, ami a gyerekek előtt megvolt. Talán nézeteltérések is adódtak már. A JógaKlikkel olyan időhatékony eszközt adunk a kezedbe, amellyel sokszorosan megtérül a befektetett energiád, mert a Te testi-lelki egyensúlyod a kulcs a házasságod biztonságára.

Karriert építesz

Komoly kihívásnak éled meg, hogy összeegyeztesd az anyaságot és a karriered. Szeretnél előrelépni, de nem vagy benne biztos, hogy elég figyelmet tudsz-e fordítani a munkádra. Megfelelő tervezéssel és rugalmassággal lehetséges helytállnod a szakmai terepen is. A JógaKlikk abban segít neked azon kívül, hogy rengeteg plusz energiát kapsz a gyakorlás által, hogy rugalmassá válj a fizikai síkon túl, érzelmileg és mentálisan is.  

5 BÓNUSZ AJÁNDÉK
az előfizetésed mellé

AJÁNDÉK

Egyéni ajurvédikus konzultáció

 

30 perces online konzultáció Bors Krisztián okleveles gyógytornász, jógaoktató és jógaterapeutával. Az ajurvédikus konzultáció egyedülálló lehetőség az egészségjavítás és az ajurvédikus gyógyászat megismerése iránt érdeklődők számára.

AJÁNDÉK

Kundalini jóga tanfolyam
a harmonikus párkapcsolatokért

Bir Akal Kaur  (Tengerdy Krauser Ági) és Harijot Singh 5 részből álló, összesen másfél órás tanfolyama.  Elmélet, fizikai és meditációs gyakorlatok párkapcsolatok létrehozására, elmélyítésére, megmentésére. Visszatérő vagy folyamatos végzésükkel női és férfi pólusunk kiegyensúlyozódik. Miután magunkban rendet teremtettünk, azt vesszük észre, hogy körülöttünk is rend lesz.  Angol nyelvű, magyar felirattal.

AJÁNDÉK

Sattva Ayurveda
Levendulás szappan

100% -ban természetes, mesterséges adalékok nélkül, az ajurvéda szerint készült natúr, növényi szappan kurkuma kivonattal. Ajánlott minden típusú bőrre, javít a problémás bőr állapotán. Az antioxidánsokban gazdag kurkuma szappan erős antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Segít helyreállítani a bőr egyensúlyát, javít a problémás bőr állapotán. 

AJÁNDÉK

Sattva Ayurveda
Bambusz fogkefe

A természetes fogkefe biológiailag lebomló bambuszból készül, és közepesen erős sörtéi tökéletesen tisztítják a fogakat anélkül, hogy irritálnák az ínyt és megkarcolnák a zománcot, biztonságossá téve a használatát.

AJÁNDÉK

Ingyenes
házhozszállítás

Futárszolgálatunk az ajtódig viszi az ajándék termékeket teljesen ingyenesen. Az átvétel pontos időpontját egyeztetni tudod velük.

Így vélekednek rólunk előfizetőink

 Ezek a vélemények azért különlegesek, mert mindenki önmagától osztotta meg, nem kérve lettek, hanem őszintén mondták.

Olyan helyen élek, ahol a közelben nincs jógaoktatás, így nekem jól jött a www.jogaklikk.hu weboldal.

Miután mi hetekig csináltunk naponta az ingyenesekből, nagyon rákaptunk és végül előfizettünk.

Nekem sok „jógi” a jógaklikken „bejön”, kedvelem őket. Alaposan elmagyarázzák a feladatokat és ügyesek nagyon – legalábbis akiket megnéztünk. Nem minden videót sikerült még végignéznünk. 😉

P. Katalin

Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam a JógaKLIKK-re. A jógával most ismerkedem a COVID után. Nagy segítségemre van a regeneráló videó.

Hálás vagyok és nagyon köszönöm:

 Klára

Nagyon jók vagytok! Szeretek veletek jógázni. Boldog szülinapot!

Ágnes Sarkadi

Hálásan köszönöm!
Reggel hatkor kezdtem, csodálatos napindító!
Szép napot és hétvégét kívánok mindenkinek!??‍♀️?

Nagy Csilla Teréz

Mesteri volt ez a gyakorlatsor! Nyugodt tempójú, az egész gerincoszlopot megmozgató tanítás. Semmi erőfeszítés vagy teljesítménykényszer nem volt érezhető az óra alatt. Megnyugtató volt a tanító hangtónusa is. Köszönöm!

D. Csilla

Készen állsz hogy lecsapj a tuti ajánlatra?

Tavaszi Megújulás csomag

1 éves
JógaKlikk előfizetés

35.990 Ft

Bónusz #1

Egyéni
ajurvédikus konzultáció

 30 percben online

18.000 Ft

Bónusz #2

Sattva Ayurveda
Levendula szappan 

1.290 Ft

Bónusz #3

Sattva Ayurveda
Bambusz fogkefe 

1.390 Ft

Bónusz #4

Kundalini jóga a harmonikus párkapcsolatokért

5 részes tanfolyam

3.990 Ft

Bónusz #5

Ingyenes szállítás

1.490 Ft

Pénzvisszafizetési garancia

összesen: 

62.150 Ft

helyett:

35.990 Ft

Ezeket mind garantáljuk

Pénzvisszafizetési garancia

Ha meggondolod magad, az előfizetés kezdetétől számított 1 héten belül, és ezt jelzed felénk ezen időszakon belül, akkor visszafizetjük neked a teljes csomag árát. Természetesen ebben az esetben a bónuszoktól is könnyes búcsút kell venned, reméljük nem okozol magadnak ekkora fájdalmat 😉

ár-érték garancia

Garantáljuk, hogy az éves előfizetéssel az egész éves mozgásra költött pénzed kevesebb, mint ötöde annak az összegnek, amit költenél, ha akár csak heti 1-szer eljárnál stúdióba. Velünk persze akár minden nap gyakorolhatsz, ha így számolunk, akkor a költséged kb. 25-szörös lenne, ha mindezt stúdióban szeretnéd megkapni. Megéri, ugye?

hitelesség garancia

Garantáljuk, hogy minden az oldalon szereplő oktató több száz órás képzést végzett okleveles jógatanár. A jóga eredeti tanítását adják tovább mindannyian, szakmailag a mai kor elvárásainak megfelelő megalapozottsággal.

kényelem garancia

Garantáljuk, hogy semmi más teendőd nem lesz, mint rendszeresen ráállni a matracra, elindítani az oktatóvideót és követni a gyakorlatokat. Nem kell meghatározott órarendhez kötni magad, akkor gyakorolsz, amikor neked jó. Nem kell utaznod a jógastúdióba oda és vissza, nem kell a jógaruhádat egész nap magaddal vinned, jógamatracot sem kell hurcolnod – ott jógázhatsz, ahol csak szeretnéd.

a csomag csak április 23. éjfélig érhető el

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Tavaszi Megújulás Csomag az 5 bónusszal csak a fenti határidőig elérhető, ezután határozatlan ideig bezárul ez a lehetőség.

Maradtak még kérdéseid?

Kezdő vagyok, még soha nem jógáztam, fogom tudni követni az órákat?

Természetesen. Minden óránál jelezzük a nehézségi szintet, de a legtöbb óránk kezdőknek szól. Találsz előre felépített kezdőknek szóló tanfolyamokat is. 

Külföldön élek, innen is tudom használni a JógaKlikket?

Igen! Videóink elérhetőek a világ bármely pontjáról, hála az internet szabadságának.

Hogyan érvényesíthetem a garanciát, ha mégsem tetszenek a videók?

Jelezheted ezt nekünk emailben, de a megrendelés után fogsz kapni egy visszaigazoló emailt, amiben leírjuk, hogy hogyan tudod érvényesíteni a garanciát, és visszakérni a pénzedet. 

Mi a teendő, ha nem kapok emailt?

Ha leadtad a rendelésed, és a fizetés is megtörtént, de nem kaptál visszaigazoló emailt, kérlek írj a info@jogaklikk.hu címre és utánajárunk.

Meg tudom nézni a videókat mobilról is?

Igen! Videóink megtekinthetők Androidos és iPhone okostelefonokról, laptopról, asztali számítógépről. A videók megtekintése előtt kérünk, ellenőrizd az internetkapcsolatod erősségét. Wifi a legbiztosabb választás. 

Hogy tudom megrendelni a csomagot?

Csak nyomd meg a “Kérem a csomagot” gombot az oldalon a bónuszoknál, és átkerülsz egy űrlaphoz, ahol az adataid megadásával leadhatod a rendelésedet.

Hogy tudom kifizetni a csomagot?

Bankkártyával tudod kifizetni teljesen biztonságos módon, a SimplePay rendszerén keresztül.

Okostévére ki tudom rakni a videókat?

Igen! A legegyszerűbb, ha mobilról simán képernyőtükrözéssel teszed ki. 😉

Le tudom tölteni a videókat?

Nem, letölteni nem tudod őket, viszont akárhányszor megnézheted őket az előfizetés ideje alatt. 

Milyen minőségben tudom nézni a videókat?

HD felbontásban tudod megtekinteni az összes videónkat.

 Kik az oktatóink,
és miért bízhatsz meg bennük?

 

Oktatóink tisztában vannak vele, hogy hogy az állandó fejlődés és tanulás a legfontosabb ahhoz, hogy a legjobbat nyújtsák a tanítványaiknak. Ezért nem álltak meg a több száz órás nemzetközi képzéseken megszerzett jógaoktatói oklevél megszerzésénél – folyamatosan képzik magukat, továbbképzéseken vesznek részt, és többen a tengerentúlon, még többen indiai tanulmányútjaik által hozzák el neked a tudást.

Nem való mindenkinek a JógaKlikk

Itt akkor fogod magad jól érezni, ha…

P

megvan benned a vágy, hogy folyamatosan fejlődj

P

fontos számodra, hogy lehetőségeidhez képest a legjobb anyukája legyél a gyermekeidnek

P

hiszel benne, hogy csak úgy érhetsz el eredményt, ha a megvalósításra fókuszálsz az elmélet helyett

P

egyetértesz azzal, hogy ha az anyuka jól érzi magát a bőrében, akkor az egész család boldog

Itt NEM fogod magad jól érezni, ha…

O

a jóga szerinted csak valami keleti hókuszpókusz

O

nem vagy a tettek embere, inkább elmélkedni szeretnél arról, hogy miért nem érdemes belevágnod önmagad fejlesztésébe

O

elfogadod, hogy anyaság szükséges velejárója a folyamatos kimerültség és elcsigázottság

O

nem szeretnél foglalkozni a saját jólléteddel

Mit mondanak a szkeptikusok az online jógáról, és miért nincs igazuk?

1. Nincs jelen a tanár, nem tud igazítani, segíteni

Oktatóvideóink kifejezetten úgy  vannak megtervezve, hogy végigvezetnek minden póz végrehajtásán, és világos utasításokat kapsz a megfelelő testtartásra és légzéstechnikákra vonatkozóan. Bár a tanár nincs jelen személyesen, a videón keresztül mégis biztosítja a szükséges irányítást a biztonságos és hatékony jógagyakorlásodhoz. Testre szabott órákat kínálunk, amelyek a Te saját igényeidre és céljaidra szabottak. Légy akár kezdő vagy haladó szinten, választhatsz olyan órákat, amelyek megfelelnek a szintednek, és kiválaszthatod, hogy milyen területen szeretnél fejlődni. A videókat szükség esetén le tudod állítani, visszatekerheted és újra lejátszhatod, hogy teljesen megérts egy pózt.

2. Nincs meg a csoport hangulata és a csoport ereje

Az online jógagyakorlatok lehetőséget nyújtanak a közösségi élményre is. Előfizetőként csatlakozhatsz a facebook csoportunkhoz, ahol megoszthatod a tapasztalataidat és inspirációt szerezhetsz másoktól. Ezen kívül, az otthoni online jóga gyakorlás lehetőséget ad arra is, hogy a barátaiddal vagy családoddal együtt gyakorolj, így együtt élhetitek át a jógagyakorlás örömét – ráadásul egy előfizetéssel ezt megtehetitek. Ha egyedül gyakorolsz, akkor pedig arra lesz lehetőséged, hogy teljesen befelé tudj fordulni, hogy elmélyedj a pózokban, és csak magadra figyelj. 

3. Mi van, ha valamit rosszul csinálok?

A JógaKlikken lehetőséged van rá, hogy visszajelzést kérj az oktatóktól. Akár elküldheted egy-egy jógapózról készült saját videódat, és az oktató visszajelzést ad neked az esetleges hibákról és a javítási lehetőségekről. Ez lehetővé teszi számodra, tökéletesítsd a pózaidat, és biztos lehess abban, hogy a gyakorlatokat helyesen hajtod végre. Saját ösztöneidre és a tested visszajelzéseire támaszkodva mélyebb megértést nyerhetsz saját gyakorlásodról, és finomhangolhatod azt saját igényeidhez igazítva.

4. A jóga közösségteremtő ereje

A Facebook és egyéb online közösségek korában nem kell feltétlenül személyesen jelen lenni valahol ahhoz, hogy egy közösséghez tartozz. Ne értsd félre, szerintünk is jobb személyesen barátkozni, mint betűkkel ellátott kis műanyag négyzeteket nyomogatva, de vannak helyzetek, amikor nagyon jól fel lehet használni a közösségi oldalakat, és a technika vívmányait hívni segítségül ahhoz, hogy információt cseréljen az ember, és egy közösséghez tartozzon. Ezért javasoljuk, hogy lépj be a facebook csoportunkba, ha előfizettél.